MENU

Fotografie

Waar ben je naar op zoek?

Bij Linda Meijer Fotografie vind je een ruim aanbod aan fotoshoot mogelijkheden. Ben je op zoek naar een newbornfotograaf, gezinsfotograaf zwangerschapsfotograaf of wil je graag ondernemersfoto's of ben je misschien wel op zoek naar een trouwfotograaf die jullie trouwdag op zijn mooist kan vastleggen in een trouwreportage? Bekijk dan hieronder mijn aanbod. Staat jouw idee er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op.

Trouwfoto's

Hoe mooi is een liefdesverhaal dat begint bij 2 mensen die elkaar leren kennen, elkaar de liefde tonen en vervolgens hun liefde willen bezegelen met een ring en in het huwelijksbootje stappen?

Ik wordt graag jullie trouwfotograaf!

Brandingshoot

Ben jij een ondernemer en run jij een mooi en sterk bedrijf, maar mis jij alleen nog goede professionele foto's?

Dit is ontzettend belangrijk, want jij bent namelijk jouw bedrijf en jouw klanten willen weten wie jij bent, voor ze jouw product of dienst afnemen.

Familieshoot

Een fotoshoot met jouw gezin, familie, vriend(in)(n)(en) of collega’s. Mensen waar je graag door omringt bent en die je lief zijn. 

Deze speciale band is ontzettend mooi om vast te leggen voor een eeuwige herinnering.

Newbornshoot

De eerste momentjes voor jullie als nieuw uitgebreid gezin zijn erg bijzonder om vast te leggen en onvergetelijk te maken. Alles aan jullie kleine kroost is speciaal en mooi om vast te leggen!

Ik doe dit met veel liefde, goede zorg en expertise.

Zwangerschapsshoot

Je bent in verwachting, heel bijzonder. Hét moment komt steeds dichterbij totdat jullie kindje er is. Een mooie gebeurtenis in jullie leven om dit vast te laten leggen als herinnering voor later of om misschien wel door te geven aan jullie kindje(s).

Coupleshoot

Jullie zijn verliefd of misschien wel al jaren samen of zelfs verloofd! En nu vinden jullie het tijd om jullie liefde voor elkaar vast te laten leggen op een mooie en professionele manier. 

Bekijk dan eens de mogelijkheden die ik jullie te bieden heb!

Verstuur

Say hello

Heel erg bedankt voor het contact opnemen met Linda Meijer Fotografie. Ik kan niet wachten jouw berichtje te lezen!

Bedankt voor je interesse.

Bedankt

Bedankt voor je bericht! 
Ik streef ernaar jouw bericht op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Tot snel!