MENU

fotografie

Linda Meijer Fotografie - Privacyverklaring

Uw privacy is voor Linda Meijer Fotografie van groot belang. Ik houd me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij www.lindameijerfotografie.nl allemaal doe met informatie die ik over jou te weten kom.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies bijhoudt, neem dan contact met mij op via info@lindameijerfotografie.nl 



Contactgegevens:

Linda Meijer Fotografie
Jol 19-39
8243 EV Lelystad

info@lindameijerfotografie.nl
0622941258
www.lindameijerfotografie.nl

Services by Linda:
KvK-nummer: 68194919
Btw-nummer: NL002230948B56 



Verzameling persoonsgegevens door Linda Meijer Fotografie:

Linda Meijer Fotografie verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:
– Bedrijfsnaam;
– Voor- en achternaam;
– Adresgegevens;
– E-mailadres;
– Bankrekeningnummer;
– Gegevens over uw activiteiten op de website;



Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk:

Linda Meijer Fotografie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst;
– Voor het afhandelen van een betaling;
– Voor het uitvoeren of naleven van wettelijke verplichtingen;
– Om contact te kunnen opnemen, indien dit nodig is om de dienstverlening te kunnen uitvoeren;
– Linda Meijer Fotografie analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren.



Geautomatiseerde besluitvorming:

Linda Meijer Fotografie neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Linda Meijer Fotografie tussen zit.



Hoe lang bewaart Linda Meijer Fotografie persoonsgegevens:

Linda Meijer Fotografie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Ik hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:
Persoonsgegevens
1. Bedrijfsnaam
2. Voor- en achternaam
3. Adresgegevens
4. E-mailadres
5. Telefoonnummer
6. Bankrekeningnummer
7. Gegevens over uw activiteiten op de website

Termijn
1. 7 jaar (Belastingwetgeving)
2. 7 jaar (Belastingwetgeving)
3. 7 jaar (Belastingwetgeving)
4. 2 jaar na afronding van de overeenkomst
5. 2 jaar na afronding van de overeenkomst
6. 7 jaar (Belastingwetgeving)
7. Tot einde dienstverlening aan de klant

Reden
1. Voor het afhandelen van de betaling
2. Voor het afhandelen van de betaling en eventuele gegevens terug te vinden van/voor de klant
3. Voor het afhandelen van de betaling
4. Zodat ik contact met je kan opnemen, na het invullen van het contactformulier
5. Zodat ik contact op kan nemen, na het invullen van het contactformulier
6. Voor het afhandelen van de betaling
7. Ik analyseer uw gedrag op de website, om de website te kunnen verbeteren



Persoonsgegevens bij boekingen:

Bij het boeken van een dienst zoals een fotoshoot of een bruidsreportage gebruikt Linda Meijer Fotografie jouw persoonsgegevens om dit netjes af te kunnen handelen. Bij fysieke producten geef ik jouw persoonsgegevens aan de bezorgdienst om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over jouw betaling van jouw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruik ik jouw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Dit ben ik wettelijk verplicht. 

Bij boeking van een bruidsreportage vraag ik twee keer naar gegevens door middel van een vragenlijst. De eerste vragenlijst is met beknopte informatie ter voorbereiding op een kennismakingsgesprek, de tweede vragenlijst is uitgebreider met o.a. wensen en verlangens en zal ik nodig hebben voor een zo goed mogelijke voorbereiding op de bruiloft.  

Na het invullen van de betreffende formulieren ontvang ik jouw gegevens in mijn mailbox. Deze gegevens vormen een klantenbestand en worden tot twee jaar na de samenwerking in de mailbox en iCloud opgeslagen. Uw gegevens worden beschermd door een sterk gegenereerd wachtwoord.



Persoonsgegevens en foto’s portfolio:

Op mijn website en social media kanalen deel ik mijn gemaakte werk in een portfolio, om aan potentiële klanten te kunnen laten zien. Hierin verwerk ik foto's waar jij op staat, jouw naam en eventueel de locatie waar de foto's genomen zijn. Hier heb jij akkoord voor gegeven bij het accepteren van mijn algemene voorwaarden. Jouw foto's bewaar ik voor onbepaalde tijd in mijn archief. 

Om een plaatsing van een review over mijn werk mogelijk te maken, vermeld ik hierbij jouw naam, de inhoud van het bericht met eventueel een foto waar jij op staat. Deze bewaar ik voor onbepaalde tijd en kan ik op mijn website, social media kanalen of promotiemateriaal plaatsen uit commercieel belang. 

Wanneer je een reactie plaatst onder een blog van mij, verwerk ik jouw naam, e-mailadres en de inhoud van het bericht. Deze gegevens blijven bewaard tot je jouw reactie verwijderd of tot wanneer ik mijn blogbericht verwijder. 



Verkrijgen van gegevens:

Persoonsgegevens heb ik van jou als klant of websitebezoeker verkregen, omdat je deze gegevens aan mij hebt versterkt. Ook kan ik jouw gegevens hebben verkregen via een collega fotograaf, andere leverancier of van een van mijn klanten die jou een cadeau aan wilt bieden.



Gegevens delen met anderen:

Linda Meijer Fotografie deelt jouw persoonsgegevens niet aan 3e partijen, tenzij dit nodig is of als wij dat wettelijk verplicht zijn.



Cookies:

Linda Meijer Fotografie gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op de harde schijf van je computer, tablet of smartphone zet op het moment dat je de website van Linda Meijer Fotografie bezoekt. De belangrijkste functie van deze cookies is om de gebruikers onderling te onderscheiden van elkaar en om ervoor de zorgen at de website naar behoren werkt en jouw voorkeursinstellingen te onthouden. Linda Meijer Fotografie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Ook kan ik hiermee zien dat je ons weer bezoekt en kan ik de website optimaliseren. Wanneer je Linda Meijer Fotografie voor het eerst bezoekt, toont de website een melding met uitleg over cookies. Als je de website van Linda Meijer Fotografie vervolgens verder gebruikt, neem ik aan dat je geen bezwaar hebt tegen de cookies.Je hebt de keuze om via je browser de cookies uit te schakelen, wel kan het dan voorkomen dat bepaalde zaken van Linda Meijer Fotografie minder goed werken. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/



Beveiliging:

Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van zeer groot belang. Ik zorg ervoor dat jouw gegevens goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging regelmatig aan en let goed op wat er mis kan gaan. De website www.lindameijerfotografie.nl maakt gebruik van een betrouwbare SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.



Wijzigingen in deze privacyverklaring:

Wanneer de bedrijfsvoering van Linda Meijer Fotografie wijzigt, worden ook de privacy verklaringen aangepast. Houdt de datum boven aan dit document in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste privacy verklaring. 



Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mijn bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik, in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van jouw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@lindameijerfotgrafie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. Linda Meijer Fotografie zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Linda Meijer Fotografie wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.