MENU

Fotografie

Liefdevolle en natuurlijke familiefoto's

Familiefotograaf in Lelystad, Flevoland en omgeving, voor natuurlijke en speelse familiefoto's voor in de boeken.

Spontane gezinsfoto's

De liefde tussen ouder en kind is de meest oprechte en pure vorm van liefde. Deze band ontstaat al wanneer jullie kindje in mama's buik groeit en ontwikkeld. De eerste schopjes, de hik en de aanrakingen, dit kunnen meemaken en voelen is een prachtige connectie tussen jullie als ouders en jullie kindje.

De band tussen ouder en kind is ontzettend mooi en bijzonder en staat daarom centraal tijdens deze shoot. Deze fotoshoot kun je ook doen om speciale momenten vast te laten leggen. Draag jij jouw kindje in een draagdoek? Geef je borstvoeding? Ben je zwanger en wil je met het complete gezin op de foto? Heb je een andere speciale wens of wil je gewoon lekker spelen, knuffelen, dansen of gek doen met jouw kroost? Momenten die voor jou belangrijk zijn, leg ik met veel liefde vast.

Deze fotosessie is voor jouw gezin, familie, of misschien vriend(in)(n)(en) of collega’s de ideale optie om een bijzondere band vast te laten leggen. Mensen waar je graag door omringt bent en die je lief zijn. De fotoshoot vind plaats op een locatie in overleg. 

In de zomer worden de buitenfoto’s op de vroege morgen of aan het eind van de middag gemaakt, i.v.m. het harde licht van de zon overdag. Wil je graag een shoot tijdens Golden Hour? Dan shooten we een uur voordat de zon opkomt of ondergaat.

Een passend pakket voor jou

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, heb ik verschillende pakketten opgesteld. Daarbij is het ook mogelijk om jouw gekozen pakket nog uit te breiden. Zo heb je een op maat gemaakt pakket, dat precies past bij jullie wensen.

Laat mij vooral weten wat jullie wensen zijn en dan kijk ik mee welk loveshoot pakket daar het beste bij past.

Voorbeeld pakket

Advies in styling & kleding

15 HR foto's digitaal in kleur

Extra selectie in zwart-wit

Online galerij

Binnen 10 werkdagen geleverd

Inclusief reiskosten binnen 10 km van Lelystad. 10km> €0,35 per km.

Gratis harmonicaboekje t.w.v. €19,-

€247