MENU

Fotografie

Lichte en geposeerde newbornshoot

Newbornfotograaf in Lelystad, Flevoland en omgeving, om jouw kleintje voor altijd klein te houden op prachtige foto's.

Memorabele Newbornfoto's

De eerste momentjes voor jullie als nieuw uitgebreid gezin zijn erg bijzonder om vast te leggen en onvergetelijk te maken. Alles aan jullie kleine kroost is speciaal en mooi; de donshaartjes over het lijfje, het kleine neusje, de vingertjes en teentjes, maar ook de gaapjes en misschien heeft jullie kleine al heerlijke lachstuipjes. Prachtig om vast te leggen.

Vergeet dan ook vooral niet de vele kusjes en knuffels die jullie baby krijgt van papa en mama en misschien wel andere gezinsleden .

Ik leg deze mooie momenten vast, zodat jullie deze altijd kunnen blijven herinneren en terugbrengen naar dat waardevolle moment.

Deze shoot vindt plaats bij jullie thuis. We zetten de verwarming omhoog en maken in alle rust mooie foto’s die jullie voor altijd kunnen koesteren. Ook is het mogelijk een lifestyle newbornfotoshoot de doen op een locatie in overleg.

Het beste moment voor the new life shoot is wanneer een baby tussen de 1-3 weken oud is. De newbornshoot moet wel al tijdens de zwangerschap geboekt worden, om zeker te zijn van een vrije plek.

Een passend pakket voor jou

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, heb ik verschillende pakketten opgesteld. Daarbij is het ook mogelijk om jouw gekozen pakket nog uit te breiden. Zo heb je een op maat gemaakt pakket, dat precies past bij jullie wensen.

Laat mij vooral weten wat jullie wensen zijn en dan kijk ik mee welk loveshoot pakket daar het beste bij past.

Voorbeeld pakket

Advies in styling & kleding

20 HR foto's digitaal in kleur

Extra selectie in zwart-wit

Online galerij

Binnen 10 werkdagen geleverd

Inclusief reiskosten binnen 10 km van Lelystad. 10km> €0,35 per km.

Mini album 15x15 t.w.v. €49,-

€249

Combikorting

Boek jij jouw zwangerschapsshoot direct in combinatie met een newbornshoot, dan krijg je €50,- korting op de totale prijs!