MENU

fotografie

Lichte en pure zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfotograaf in Lelystad, Flevoland en omgeving, voor memorabele zwangerschapsfoto's.

Liefdevolle zwangerschapsfoto's

Je bent in verwachting, heel bijzonder. Hét moment komt steeds dichterbij totdat jullie kindje er is. Een mooie gebeurtenis in jullie leven om dit vast te laten leggen als herinnering voor later of om misschien wel door te geven aan jullie kindje(s).

Deze shoot kun je alleen doen of met je partner. Hebben jullie al kinderen of wil je graag met meer mensen een bijzondere shoot doen? Dit is ook mogelijk. Kijk dan bij de mogelijkheden voor de gezinsshoot.

Ook heb je bij mij de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de zwangerschapsjurken uit mijn cliënt closet. Natuurlijk kun je ook jouw eigen kleding/accessoires meenemen die we kunnen gebruiken tijdens de zwangerschapsfotoshoot.

De foto’s worden in overleg gemaakt op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis (wanneer het huis/belichting het toelaat). Het mooiste is om deze shoot te doen tussen 33 en 37 weken zwangerschap.

Wees wel op tijd met het boeken van de zwangerschapsfotoshoot, zodat je zeker weet of ik nog beschikbaar ben in die periode.

Een passend pakket voor jou

Omdat niet iedereen dezelfde wensen of een gelijke portemonnee heeft, heb ik verschillende pakketten opgesteld. Daarbij is het ook mogelijk om jouw gekozen pakket nog uit te breiden. Zo heb je een op maat gemaakt pakket, dat precies past bij jouw wensen.

Laat mij vooral weten wat jouw wensen zijn en dan kijk ik mee welk zwangerschapsshoot pakket daar het beste bij past.

Voorbeeld pakket

Advies in styling & kleding

10 HR beelden digitaal in kleur

Extra selectie in zwart-wit

Online galerij

Binnen 10 werkdagen geleverd

Inclusief reiskosten binnen 10 km van Lelystad. 10km> €0,35 per km.

Canvas 30 x 40cm

€209

Alle pakketten
en prijzen

Combikorting

Boek jij jouw zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot, dan krijg je €50,- korting op de totale prijs!