MENU

fotografie

Stijlvolle en zakelijke ondernemerssshoot

Ondernemersfotograaf in Lelystad, Flevoland en omgeving, voor stijlvolle en zakelijke foto's om jouw merk te vertegenwoordigen.

Professionele zakenfoto's

Ben jij een ondernemer en run jij een mooi en sterk bedrijf, maar mis jij alleen nog goede professionele foto's? Dan zit je bij mij goed.

We bespreken samen het concept. welke locatie voor jou representatief is en wat tevens laat zien waar jij voor staat. Dit kan zijn op kantoor, in een koffiezaak of misschien het park. Net wat voor jou van belang is. Deze foto's kun jij dan gebruiken voor je website, social media kanalen en tevens als promotiemateriaal.

Ben je geen ondernemer, maar wil jij wel graag goede en krachtige portretten van jezelf, al is het maar als nieuwe foto's voor op jouw social media kanalen? Vraag dan naar de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

Een passend pakket voor jou

Omdat niet iedereen dezelfde wensen of een gelijke portemonnee heeft, heb ik verschillende pakketten opgesteld. Daarbij is het ook mogelijk om jouw gekozen pakket nog uit te breiden. Zo heb je een op maat gemaakt pakket, dat precies past bij jouw wensen.

Laat mij vooral weten wat jouw wensen zijn en dan kijk ik mee welk ondernemersshoot pakket daar het beste bij past.

Voorbeeld pakket

Advies in styling & kleding

30 HR beelden digitaal in kleur

Online galerij

Binnen 10 werkdagen geleverd

Inclusief reiskosten binnen 10 km van Lelystad. 10km> €0,35 per km.

Canvas 30 x 40cm

€349

Alle pakketten
en prijzen