Lavielalinda

WELCOME at

ABOUT ME

avielalinda. 'Het leven over Linda', over mij dus. Ik deel op mijn Instagram en

avielalinda. 'Het leven over Linda', over mij dus. Ik deel op mijn Instagram en Facebook, diverse (sfeer)beelden en verhalen over mijn

Facebook, diverse (sfeer)beelden en verhalen over mijn interieur en mijn leven. Ik deel daar ook altijd één of meerdere foto's bij, die ik met veel plezier maak. Ik fotografeer al zo'n 10 jaar, sinds ik in verwachting was van mijn dochter. Ik heb mijn eigen fotografie bedrijf en ik fotografeer eigenlijk van alles; bruiloften, gezinnen, koppels, newborns, ondernemers, maar ook flatlays en (mijn) interieur. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen foto maak, fotografie is mijn passie!

interieur en mijn leven. Ik deel daar ook altijd één of meerdere foto's bij, die ik met veel plezier maak. Ik fotografeer al zo'n 10 jaar, sinds ik in verwachting was van mijn dochter. Ik heb mijn eigen fotografie bedrijf en ik fotografeer eigenlijk van alles; bruiloften, gezinnen, koppels, newborns, ondernemers, maar ook flatlays en (mijn) interieur. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen foto maak, fotografie is mijn passie!

L

Fotografie is mijn passie

Collaborations

Diverse

samenwerkingen

INFO

Everything is possible

schrijf ik graag een recensie over jullie product(en), maak ik divers contentmateriaal bij mij thuis in mijn eigen interieur (mits dit aansluit bij mijn stijl en daarbij jullie producten zo op zijn mooist uitkomen), wil ik graag langskomen om producten te fotograferen in de winkel, studio of elders, doe ik graag een ondernemersfotoshoot of creëer ik graag promotie- en/of marketingmateriaal. 

een recensie over jullie product(en), maak ik divers contentmateriaal bij mij thuis in mijn eigen interieur (mits dit aansluit bij mijn stijl en daarbij jullie producten zo op zijn mooist uitkomen), wil ik graag langskomen om producten te fotograferen in de winkel, studio of elders, doe ik graag een ondernemersfotoshoot of creëer ik graag promotie- en/of marketingmateriaal. 

ij Lavielalinda kun je terecht voor diverse samenwerkingen en/of fotografieopdrachten. Zo 

ij Lavielalinda kun je terecht voor diverse samenwerkingen en/of fotografieopdrachten. Zo schrijf ik graag

B

KIND WORDS

Wallart

Wauw, wat zijn het weer mooie foto's en ik krijg er meteen zin van in de lente! Mooi met de tulpen erbij :) Heel erg bedankt!

Style 4 walls

Super bedankt voor alle content. we gaan het zeker gebruiken voor de socials. Dank voor de leuke samenwerking weer!

Bamboo Import

Linda is een super fijn persoon om mee te werken. Ze is begripvol, creatief en helder in communicatie. Daarbij maakt ze dan ook nog eens super mooie foto's. Dit maakt het voor ons als bedrijf een super fijne en succesvolle samenwerking waar wij veel aan hebben.

WellMark

We hebben een super fijne samenwerking met Linda, ze reageert heel snel en ook altijd super lief en enthousiast. Ze doet echt moeite om mooie foto’s te leveren❤️ een van onze favoriete foto is deze!

Balkonbar

We zijn zeer te spreken over de leuke samenwerking tussen Linda en Balkonbar. Blij verrast toen er gisteren weer een hoop mooie beelden van de Balkonbar in onze mailbox tevoorschijn kwamen! Groen & sfeervol! Kortom, het werk voldoet aan onze verwachtingen.

Beau wonen

Ik heb Linda benaderd voor een leuke samenwerking! Dit was een zeer fijne ervaring. Ik heb prachtige sfeer foto’s ontvangen van de producten uit mijn webshop beauwonen.nl 
Linda heeft er echt de tijd voor genomen want ik had ruime keuze uit diverse soorten foto’s! Bedankt!

CONTACT me

Heb je vragen, wil je als bedrijf samenwerken of wil je gewoon wat informatie of iets met mij delen? Laat dan je gegevens achter en ik zal zo spoedig mogelijk een reactie terug sturen.

Bel me gerust, ik denk graag met je mee!

Bedankt voor je berichtje!

Je bericht is verzonden en ik zal hem zo snel mogelijk in behandeling nemen, je hoort nog van mij!

THANKS FOR VISITING